Köp eller hyr hjärtstartare till idrottsföreningen – tryggare idrott

Unikt samarbete med hjärtstartare till idrottsföreningar

I ett unikt samarbete med Skånes Fotbollförbund har vi hjärtsäkrat fler än 140 fotbollsklubbar i Skåne, och fler står på kö. Satsningen Hjärtsäker idrott är unikt för Skåne och finansieras via Idrottslyftet. Vi förser er med hjärtstartare och utbildar ledare och personal i hjärt-lungräddning, HLR, och Första hjälpen så att åskådare, spelare och ledare kan känna sig trygga på just er idrottsarena. Det enda ni behöver göra är att ansöka om pengar via Idrottslyftet. När ansökan godkänts bokar ni tid hos oss för utbildning – och snart finns både vi och hjärtstartare på plats!

 

Hjärtsäker idrott

Hyr eller köp hjärtstartare till er idrottsförening och utbilda era ledare för att skapa trygghet. ViaMedici erbjuder anpassade lösningar med utbildningar i HLR med hjärtstartare och första hjälpen för att öka både kunskapen och beredskapen i era klubbar. Var rädda om det finaste vi har – våra barn och ungdomar!

 

Trygghetsavtalet

Välj Trygghetsavtalet till din hjärtstartare så får du ett underhållsfritt ägande under hela garantitiden. Om ni hyr hjärtstartare ingår Trygghetsavtalet.

I Trygghetsavtalet ingår:

  • Utbyte av batterier och elektroder
  • Valfri förvaringslösning (inomhus)
  • Skyltar och dekaler
  • Hjälp med registrering i det nationella hjärtstartarregistret
  • Fri tillgång till programvara vid uppdatering
  • Återställning av hjärtstartare efter användning
  • Telefonsupport dygnet runt

 

Hjärtstartare med unikt HLR-stöd

Välj vår unika hjärtstartare Samaritan PAD 500P med marknadens högsta klassificering för en tuff miljö. Hjärtstartaren, med längst garantitid i världen på hela 8 år, är försedd med ett unikt HLR-stöd för ökad överlevnadsfrekvens. HLR-stöd innebär att hjärtstartaren känner av kvaliteten på utförd HLR och korrigerar användaren genom röst och visuella instruktioner, till exempel ”tryck hårdare, lösare, snabbare eller långsammare”. Utförs en kvalitativ HLR ges kommentaren ”bra hjärt-kompressioner”.

Läs mer om våra olika hjärtstartare och deras egenskaper, samtliga med världens längsta garantitid för hjärtstartare på 8 år.

Läs mer om hjärtstartare Samaritan PAD 500P
Läs mer om hjärtstartare Samaritan PAD 360P
Läs mer om hjärtstartare Samaritan PAD 350P

 

Kontakta mig!

Lämna din e-postadress så kontaktar vi dig inom 24 timmar.