Köp eller hyr hjärtstartare hemma – öka tryggheten

69 % av alla hjärtstopp inträffar i hemmet

Köp eller hyr hjärtstartare hemma så ökar du tryggheten genom en snabb insats vid hjärtstopp. Mediantiden för en ambulans att nå fram var 2017 cirka 13 minuter.

På senare år har antalet hjärtstartare mångdubblats ute i samhället. Detta har räddat många liv efter plötsliga hjärtstopp. Vem som helst kan drabbas, du själv, en granne, en familjemedlem eller kollega. Även om vi placerar ut hjärtstartare på offentliga platser kan vi inte bortse från att 69 % av alla hjärtstopp sker i hemmet.

 

Alla behöver en hjärtstartare

Att ha en hjärtstartare hemma är direkt avgörande för överlevnadsfrekvensen vid plötsligt hjärtstopp. I Sverige har vi ett effektivt brandskydd, där de flesta har både brandsläckare och brandvarnare. Att även ha tillgång till hjärtstartare borde vara en självklarhet, med tanke på att ca 10.000 människor årligen avlider i plötsligt hjärtstopp i Sverige. Som jämförelse kan nämnas att motsvarande siffra för dödsfall i samband med bränder är drygt 100.

 

Det går inte att göra fel

En hjärtstartare är konstruerad att endast fungera om personen drabbats av ett plötsligt hjärtstopp. Med tydlig röst och visuella instruktioner vägleds du genom hela förloppet. Om en behandling behövs sköter hjärtstartaren detta helt per automatik. Det går inte att göra fel!

 

Lär dig hjärt-lungräddning (HLR)

Varje hjärtstartare levereras med ett träningspaket för hela familjen. Paketet innehåller utbildningsdocka och en pedagogisk utbildningsfilm som på endast 30 minuter ger grundläggande färdigheter i hjärt-lungräddning med hjärtstartare. En god livförsäkring för hela familjen!

Vår bakgrund inom ambulans- och räddningstjänst gör att vi är fast beslutna att öka överlevnadschansen i våra hem. Med en hjärtstartare till hands skulle mer än 50 % av alla som drabbas av plötsligt hjärtstopp kunna räddas till livet. Läs mer om hjärtstopp.

Våra hjärtstartare har tydliga, användarvänliga instruktioner och kan därför lätt användas av alla. Samaritan PAD 500P har dessutom ett HLR-stöd som hjälper användaren att utföra effektivare HLR.

 

Köp eller hyr hjärtstartare hemma

Ord. pris 274 :-/mån
inkl. moms (48 mån)

Läs mer om hjärtstartare Samaritan PAD 360P
Läs mer om hjärtstartare Samaritan PAD 350P

 

Pris vid köp 17 375:- inkl. moms

 

 

 

Kontakta mig!

Lämna din e-postadress så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Uppgifter markerade med * är obligatoriska!