Köp eller hyr hjärtstartare till arbetsplatsen – öka tryggheten

Alla arbetsplatser behöver en hjärtstartare!

Att ha en hjärtstartare på arbetsplatsen är direkt livsavgörande vid ett plötsligt hjärtstopp. I Sverige inträffar ca 10 000 hjärtstopp varje år utanför sjukhus. Av dessa är det ca 5000 fall där livräddande insats påbörjas och därav endast ca 500 personer överlever.

Med kunnig personal, utbildade i hjärt-lungräddning (HLR), och tillgång till en hjärtstartare inom 3 minuter kan ni öka överlevnadsfrekvensen med över 70 %. Köp eller hyr hjärtstartare till arbetsplatsen för allas trygghet!

En hjärtstartare är konstruerad för att endast fungera om det behövs: om personen inte drabbats av hjärtstopp kan ingen strömstöt avges. Med tydliga röstinstruktioner och visuell vägledning guidas användaren genom hela förloppet. Det går inte att göra fel!

Det är viktigt att all personal på en arbetsplats utbildas i HLR, med regelbundna repetitioner. ViaMedicis utbildningar anpassas till den tid som företaget har möjlighet att avsätta. Läs mer om våra HLR-utbildningar.

ViaMedici kan även erbjuda er hjälp med att uppfylla kraven för den svenska standarden Hjärtsäker zon. Vi erbjuder specialanpassade helhetslösningar som passar just er verksamhet. Läs mer om Hjärtsäker zon.

 

Hjärtstartare med unikt HLR-stöd

Välj vår unika hjärtstartare Samaritan PAD 500P med marknadens högsta klassificering för en tuff miljö. Hjärtstartaren, med längst garantitid i världen på hela 8 år, är försedd med ett unikt HLR-stöd för ökad överlevnadsfrekvens. HLR-stöd innebär att hjärtstartaren känner av kvaliteten på utförd HLR och korrigerar användaren genom röst och visuella instruktioner, till exempel ”tryck hårdare, lösare, snabbare eller långsammare”. Utförs en kvalitativ HLR ges kommentaren ”bra hjärt-kompressioner”.

 

Samaritan PAD 500P

Hyr från 299:-/mån
exkl. moms (48 mån)

Välj mellan våra tre hyrespaket, Small, Medium eller Large

 

Pris vid köp 16 900:- exkl. moms

 

Trygghetsavtalet (tillval vid köp)

  • Genomgång med personal efter incident
  • Fritt underhåll med batterier och elektroder
  • Återställning och nerladdning av minne efter användning
  • Skyltpaket för internationell uppmärkning och handlingsplan
  • Telefonsupport dygnet runt

Pris 112:-/månad exkl. moms (48 mån)

 

Ur arbetsmiljöverkets föreskrift AFS 1999:07”, Första hjälpen och krisstöd (6 §)
Med hänsyn till verksamhetens art, omfattning och de särskilda risker som finns skall det finnas tillräckligt antal personer, som kan ge första hjälpen, tillgängliga på arbetsstället. Åtgärder skall vidtas för att kunskaper och färdigheter i första hjälpen hålls aktuella.

Kontakta mig!

Lämna din e-postadress så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Uppgifter markerade med * är obligatoriska!