Övervakning 24/7

När hjärtat slutar fungera, måste allt annat fungera!

 

heart

Vår tjänst skapar trygghet för dig och din omgivning genom övervakning av hjärtstartaren dygnet runt. Den revolutionerande förvaringslösningen gör det möjligt att placera hjärtstartaren i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage.

 

Denna unika helhetslösning innebär inte bara trygghet i stunden, den skapar även nya möjligheter för er säkerhet och kan övervaka samtliga era hjärtstartare över hela landet, dygnet runt. Vårt uppkopplade förvaringsskåp övervakar allt, och vi kan informera er i realtid om skåpets placering, om skåpet öppnas och om hjärtstartarens funktion, oavsett fabrikat.

 

Med hjälp av statusrapporter, notifikationer och vår unika lösning för personer med HLR-kunskap i närheten av hjärtstartaren har ni allt ni behöver för er hjärtsäkerhet.

 

 

Övervakning 24/7

 

camera

Trygghet

Vi övervakar era hjärtstartare dygnet runt. Ni kan alltid räkna med att allting fungerar som det ska – vi underhåller både hjärtstartare och det uppkopplade Rotaid-skåpet och informerar er genom notifikationer via SMS eller e-post vid behov.

 

Om olyckan är framme tillser vår livräddningstjänst att HLR- kunniga i närheten omedelbart informeras för att kunna agera, och därmed spara viktiga sekunder för den drabbade.

bubbles

Enkelhet

Vi registrerar er hjärtstartares placering i hjärtstartarregistret, byter batterier och elektroder vid behov, övervakar funktionsstatus dygnet runt – och skickar månatliga statusrapporter, så att alla berörda känner sig trygga med hjärtstartarna.

 

Ni har alltid fullständig funktionsgaranti, och får alltid rätt batterier och elektroder oavsett fabrikat på er hjärtstartare.

location

Tillgänglighet

Med Rotaid-skåpet gör ViaMedici det möjligt att placera hjärtstartare utomhus och i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage. Detta tack vare det uppkopplade, upplysta och uppvärmda skåpet som minskar stöldrisken och ökar vetskapen om hjärtstartarens placering och status – tack vare GPS-positionering, larm (98 dB) och tydlig skyltning.

Hyr Rotaid 24/7

Hyra av komplett övervakningsskåp med värme och kommunikationsmodul samt 5-årig uppkoppling till övervakningssystem och försäkring inkluderad. ViaMedici administrerar igångsättning och drift av övervakningssystem. Inkoppling till elnät sker av kund.

299 kr/månad

Pris exkl. moms.

Hyrespaket

I vårt hyrespaket XL för 499 kr i månaden ingår bl.a. Samaritan PAD 500 + Rotaid 24/7 övervakningsskåp inkl 5 års uppkopplingslicens. Nu subventionerat pris av Hjärtuppropet. Ord. pris 599:-

 

LÄS MER

 

 

 

 

 

 

Beställ hjärtstartare och övervakning idag!