Övervakning 24/7

När hjärtat slutar fungera, måste allt annat fungera!

 

Vår tjänst skapar trygghet för dig och din omgivning genom övervakning av hjärtstartaren dygnet runt. Den revolutionerande förvaringslösningen gör det möjligt att placera hjärtstartaren i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage.

 

Denna unika helhetslösning innebär inte bara trygghet i stunden, den skapar även nya möjligheter för er säkerhet och kan övervaka samtliga era hjärtstartare över hela landet, dygnet runt. Vårt uppkopplade förvaringsskåp övervakar allt, och vi kan informera er i realtid om skåpets placering, om skåpet öppnas och om hjärtstartarens funktion, oavsett fabrikat.

 

Med hjälp av statusrapporter, notifikationer och vår unika lösning för personer med HLR-kunskap i närheten av hjärtstartaren har ni allt ni behöver för er hjärtsäkerhet.

 

 

Övervakning 24/7

 

Trygghet

Vi övervakar era hjärtstartare dygnet runt. Ni kan alltid räkna med att allting fungerar som det ska – vi underhåller både hjärtstartare och det uppkopplade Rotaid-skåpet och informerar er genom notifikationer via SMS eller e-post vid behov.

 

Om olyckan är framme tillser vår livräddningstjänst att HLR- kunniga i närheten omedelbart informeras för att kunna agera, och därmed spara viktiga sekunder för den drabbade.

Enkelhet

Vi registrerar er hjärtstartares placering i hjärtstartarregistret, byter batterier och elektroder vid behov, övervakar funktionsstatus dygnet runt – och skickar månatliga statusrapporter, så att alla berörda känner sig trygga med hjärtstartarna.

 

Ni har alltid fullständig funktionsgaranti, och får alltid rätt batterier och elektroder oavsett fabrikat på er hjärtstartare.

Tillgänglighet

Med Rotaid-skåpet gör ViaMedici det möjligt att placera hjärtstartare utomhus och i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage. Detta tack vare det uppkopplade, upplysta och uppvärmda skåpet som minskar stöldrisken och ökar vetskapen om hjärtstartarens placering och status – tack vare GPS-positionering, larm (98 dB) och tydlig skyltning.

Köp eller hyr Rotaid 24/7

 

Köp av komplett övervakningsskåp med värme och kommunikationsmodul

Inkoppling till elnät sker av kund. Abonnemangslicensen för uppkoppling till övervakningssystemet tillkommer med 1990:-/år. ViaMedici administrerar igångsättning och drift (5 år).

5 500:-

 

Hyra av komplett övervakningsskåp med värme och kommunikationsmodul samt 5 årig uppkoppling till övervakningssystem och försäkring inkluderad

ViaMedici administrerar igångsättning och drift av övervakningssystem. Inkoppling till elnät sker av kund.

299:- /månad

 

Alla priser är exkl. moms.

Hyrespaket

Samaritan PAD 500 + Rotaid 24/7 övervakningsskåp inkl 5 års uppkopplingslicens

Läs mer om Rotaid 24/7 övervakningsskåp

 

  • Serviceavtal med batteri & elektroder 5 år
  • Stöld- och åverkanförsäkring
  • Bärväska till hjärtstartare
  • Nödkit (sax, rakhyvel)
  • Skylt ”Hjärtstartare” A5
  • Nedladdning av patientdata vid behov

449:- /månad

Nu subventionerat pris av Hjärtuppropet. Ordinarie pris 549:-
Bindningstid tillkommer. Pris är exkl. moms.

 

 

 

Beställ hjärtstartare och övervakning idag!