Övervakning 24/7

När hjärtat slutar fungera, måste allt annat fungera!

Vår tjänst skapar trygghet för dig och din omgivning genom övervakning av hjärtstartaren dygnet runt. Den revolutionerande förvaringslösningen gör det möjligt att placera hjärt-startaren i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage.

 

Denna unika helhetslösning innebär inte bara trygghet i stunden, den skapar även nya möjligheter för er säkerhet och kan övervaka samtliga era hjärtstartare över hela landet, dygnet runt. Vårt uppkopplade förvaringsskåp övervakar allt, och vi kan informera er i realtid om skåpets placering, om skåpet öppnas och om hjärtstartarens funktion, oavsett fabrikat.

 

Med hjälp av statusrapporter, notifikationer och vår unika lösning för personer med HLR-kunskap i närheten av hjärtstartaren har ni allt ni behöver för er hjärtsäkerhet.

 

 

Övervakning 24/7

Trygghet

Vi övervakar era hjärtstartare dygnet runt. Ni kan alltid räkna med att allting fungerar som det ska – vi underhåller både hjärtstartare och det uppkopplade Rotaid-skåpet och informerar er genom notifikationer via SMS eller e-post vid behov.

 

Om olyckan är framme tillser vår livräddningstjänst att HLR- kunniga i närheten omedelbart informeras för att kunna agera, och därmed spara viktiga sekunder för den drabbade.

Enkelhet

Enkelhet Vi registrerar era hjärtstartares placering i hjärtstartarregistret, byter batterier och elektroder vid behov, övervakar funktionsstatus dygnet runt – och skickar månatliga statusrapporter, så att alla berörda känner sig trygga med hjärtstartarna.

 

Ni har alltid fullständig funktionsgaranti, och får alltid rätt batterier och elektroder oavsett fabrikat på er hjärtstartare.

Tillgänglighet

Med Rotaid-skåpet gör ViaProtect det möjligt att placera hjärtstartare utomhus och i miljöer där man tidigare riskerat stölder eller sabotage. Detta tack vare det uppkopplade, upplysta och uppvärmda skåpet som minskar stöldrisken och ökar vetskapen om hjärtstartarens placering och status – tack vare GPS-positionering, larm (98 dB) och tydlig skyltning.

Beställ XL-paketet

Hjärtstartare på en vägg vid ett torg i skåp

XL

För inomhus- och utomhusplacering
  • Hjärtstartare SAM PAD 360
  • ROTAID larmat och uppkopplat förvaringsskåp
  • Övervakningstjänst Rotaid 24/7
Från 459:- /mån