Hjärtstartare placering

Hjärtstartare placering - utomhus eller inomhus

Grattis till ditt kloka beslut att skaffa hjärtstartare!
Som vi redan vet är närheten till en hjärtstartare vid ett plötsligt hjärtstopp avgörande för överlevnaden.
Just därför är placeringen av hjärtstartaren otroligt viktig. Optimalt är om en hjärtstartare kan användas inom 3 minuter.
Idag kan man välja att placera en hjärtstartare även utomhus vilket har väldigt många fördelar.
Här får du hjälp med hur man ska tänka kring valet av placering för en hjärtstartare.

hjärtstartare utomhus

Hjärtstartare utomhus

De flesta hjärtstartare går att placera utomhus tillgängliga dygnet runt, inte bara för er själva utan för hela grannskapet. En häftig tanke att en utomhusplacering gör så att din hjärtstartare blir synlig för SOS-alarm och alla runt omkring er.
 
Försäkrade och förvarade i ett upplyst övervakningsskåp med värme är de redo att rädda liv. Låt alla få veta att ni månar om era medmänniskor och hyr en hjärtstartare utan bindningstid.

Hjärtstartare placering simhall - ViaMedici

Hjärtstartare inomhus

De hjärtstartare som ingår i våra hyrespaket är bland de bästa på marknaden men den bästa hjärtstartaren är den som fungerar och kan hittas. Det är viktigt att hjärtstartaren förvaras på ett sådant sätt att den är lätt att finna.
 
Låt även tekniken hjälpa er med att göra de veckovisa kontrollerna helt per automatik så att ni alltid kan vara säkra på att den är redo att rädda liv.

Hyr en hjärtstartare utan bindningstid

hjärtstartare sporthall

En hjärtsäker vardag

Övervakningssystemet Rotaid 24/7 övervakar hjärtstartaren dygnet runt – skulle den användas registreras det
omedelbart.

 

Hjärtstartarens status övervakas och kontrolleras kontinuerligt. Eventuellt underhållsbehov meddelas ansvariga per automatik. Besiktning eller fysisk kontroll av hjärtstartaren är ej längre nödvändig.

Hjärtstartare utomhus

Tryggt & enkelt

Vårt uppkopplade förvaringsskåp övervakar allt, och vi kan informera er i realtid om skåpets placering, om skåpet öppnas och om hjärtstartarens funktion, oavsett fabrikat.
 
Med hjälp av statusrapporter, notifikationer och vår unika lösning för personer med HLR-kunskap i närheten av hjärtstartaren har ni allt ni behöver för er hjärtsäkerhet.

fönster hjärtstartare