Köp hjärtstartare

Köp hjärtstartare

Ett klokt val

Du har gjort ett klokt val i att skaffa hjärtstartare - gör nu ett ännu klokare genom att placera hjärtstartaren tillgänglig dygnet runt.
 
Som vi redan vet är närheten till en hjärtstartare vid ett plötsligt hjärtstopp avgörande för överlevnaden. Just därför är placeringen av hjärtstartaren otroligt viktig. Optimalt är om en hjärtstartare kan användas inom 3 minuter. Ha därför detta i åtanke i samband med ert köp av hjärtstartare.

Hjärtstartare utomhus - 3_800x528
hjartstartare-samaritan-PAD-500P_2016x2500

Samaritan PAD 500

Köp en hjärtstartare med unikt HLR-stöd

Hjärtstartaren Samaritan PAD 500P innehåller den senaste tekniken på marknaden med ett HLR-stöd som ger användaren en unik och avsevärt bättre användarvänlighet än många andra hjärtstartare på marknaden.
 
Med en unik patenterad teknik kommer hjärtstartaren ge instruktioner under pågående hjärt- lungräddning som ökar överlevnaden.

 

LÄS MER

Pris

18 450:-

Hjartstartare-Samaritan-PAD-360P_2016x2500

Samaritan PAD 360

Köp en helautomatisk hjärtstartare

Hjärtstartaren Samaritan 360P är en lättanvänd helautomatisk hjärtstartare speciellt framtagen för offentligt bruk. Med tydliga instruktioner guidar den användaren genom hela händelseförloppet för enkel och korrekt användning. Det går inte att göra fel!

 

LÄS MER

Pris

15 100:-

LIFEPAK CR2

Den moderna hjärtstartare

Den innovativa, lättanvända och kompletta hjärtstartaren LIFEPAK CR2 är framtagen för att vara pålitlig och enkel att använda. Det är den enda defibrillatorn som under pågående hjärt-lungräddning kan analysera hjärtrytmen.

 

LÄS MER

Pris

13 290:-

 

 

Samtliga priser är exklusive moms

Utbildning

Vi rekommenderar alltid utbildning i HLR med hjärtstartare i samband med köp av hjärtstartare.

 

LÄS MER

Beställ en hjärtstartare idag!


Vill du hellre hyra en hjärtstartare?