ViaMedici - Björn intervjuas i Västerbottens-Kuriren_994x605

Björn intervjuas i Västerbottens-Kuriren om Hjärtuppropet

Hjärtuppropet uppmärksammas i flera media i Umeå, i bland annat Västerbottens-Kuriren intervjuas Björn Jadeland i en stor artikel.

– Om vi hjälps åt kan vi rädda fler liv, säger Björn och betonar att det handlar om ett alla engagerar sig för att åstadkomma förändring.

Läs hela artikeln:
https://www.vk.se/2022-04-20/9-fragor-om-vi-hjalps-at-kan-vi-radda-fler-liv

Björn Jadeland passade på att uppmana Skolverket att tänka om angående utbildning i hjärt- lungräddning i SvTs populära program ”Gokväll”.
Läs mer
Björn Jadeland, Hjärtuppropets initiativtagare, var gäst hos TV4 och programmet ”Malou efter 10”.
Läs mer
Kristina Alsérs berättar i en stor artikel i hälsotidningen Må Bra om sitt engagemang som ambassadör till Hjärtuppropet.
Läs mer
Björn Jadeland, initiativtagaren till Hjärtuppropet, ger goda råd kring hjärt- och lungräddning i den senaste digitala utgåvan av tidskriften Må Bra.
Läs mer
Thomas Ravelli berättar i en intervju med Expressen om sin reaktion när han såg fotbollskollegan Eriksen drabbas av hjärtstopp i EM.
Läs mer
Hjärtuppropet lanserades officiellt med en presskonferens som direktsändes från Profilhotels Riddargatan i Stockholm.
Läs mer
Björn Jadeland medverkade i en intervju kring Hjärtuppropet med programledaren Erik Blix i Sveriges Radio populära P4 extra.
Läs mer
Björn Jadeland, ambulanssjuksköterskan från Lomma utanför Malmö, är mannen bakom Hjärtuppropet.
Läs mer
18 kända svenskar har valt att engagera sig som ambassadörer och sprida budskapet att fler behöver utbilda sig och att vi behöver fler hjärtstartare i Sverige.
Läs mer
I det friska hjärtat arbetar de fyra olika delarna välsynkroniserat cirka en gång per sekund.
Läs mer